Edel Group
nederlands English Deutsch

Edel - Telenzo
HOME
KENNISMAKEN
VACATURES/LEREN
DUURZAAMHEID
COLLECTIE
KIJKEN EN KOPEN
ONDERHOUD
NIEUWS & MEDIA
CONTACT
LOGIN

aangenaam

 

Edel Group is een internationaal opererende producent van synthetische en wollen vloerbedekking. Het hoofdkantoor en de productie-eenheden zijn gesitueerd in Genemuiden. Productie van garen, het ontwikkelen van kleuren en dessins, het produceren van diverse soorten tapijten en het distribueren naar de vakhandel, het gebeurt allemaal in eigen beheer. Edel Group opereert vanuit meerdere BV's en richt zich zowel op de consumenten- als op  de projectmarkt.

Een innovatief en modern bedrijf met een historie van meer dan 90 jaar!

Wij wensen u veel leefplezier met één van onze producten.

 

nieuws

 

Nieuw pand kantoor Edel Group UK

Augustus 2012 - We are moving because we are growing: op 24 juli 2012 heeft ons kantoor in Engeland plaatsgenomen in het nieuwe pand.

Na 26 jaar in een klassiek Victoriaans pand werd het tijd te verhuizen naar een ruimer pand, aan de rand van het dorp Elland. Het nieuwe pand biedt 50 procent meer ruimte, heeft mooie kantoren en biedt voldoende ruimte voor een eigen showroom en een goede stalenafdeling. Een fotoimpressie van het nieuwe kantoor:

 Entree

 

Meer foto's zien? Zie Nieuws en Media.

 

Nieuwe kwaliteiten

Juni 2012 - Edel Group heeft een aantal nieuwe kwaliteiten geïntroduceerd, onder andere drie wollen kwaliteiten: Hampton Court, Highbury en Islington en twee tegelkwaliteiten: Marseille en Reykjavik. Voor meer informatie zie onze collectie.

 

Casablanca

Mei 2012 - Een nieuw tapijt van Edel Group: Casablanca. Casablanca ziet eruit als zijde en voelt erg zacht aan. Casablanca heeft een elegant streepje met een mooie vleug waardoor het tapijt elk moment een andere glans heeft.

Klik hier voor onze flyer.

   

volg edelgroup op twittervolg ons op twitter
volg ons op twitter

Edel group | Nijverheidstraat 39 | Postbus 1, 8280 AA Genemuiden | Tel. +31 (0)38 38 52211 | Fax +31 (0)38 38 52292 | E-mail [email protected] Deze website wordt groen gehost