nieuws

overname firma schramm door edel group

woensdag 11 januari 2017

Edel Group B.V. (“Edel Group”), producent van kunstgras en tapijt, heeft de firma Schramm GmbH & Co. KG (“Schramm”), producent van garens voor de kunstgrasindustrie, per direct overgenomen.

De overname van Schramm vergroot het aanbod van services en producten die Edel Group aan kan bieden aan haar business partners in de kunstgrasindustrie. Firma Schramm zal deel uitmaken van de nieuw opgezette loonwerkorganisatie van Edel Group, UnitedWorks. De dagelijkse leiding blijft onveranderd in handen van de heer Gerhard Schramm en mevrouw Sylvia Goertz.

“We zijn enorm onder de indruk van de innovaties in garens die Schramm, in zijn lange historie in de garenmarkt, heeft gebracht en nog steeds ontwikkelt. Wij geloven dat ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen van sterke invloed zullen zijn voor de verdere groei van onze industrie. Daarnaast zijn wij zeer gedreven om hechte samenwerkingen aan te gaan met onze partners en zo nieuwe producten te ontwikkelen met de garens van Schramm,” aldus Wout Bobeldijk, directeur van de Edel Group BV en UnitedWorks divisie.

“We hebben in Edel Group een partner gevonden die onze passie deelt om de beste kwaliteitsproducten aan te bieden. Hierdoor zijn onze afnemers nog beter in staat om hun eindklant te bedienen. Wij kijken uit naar de samenwerking met het UnitedWorks team,” voegt Sylvia Goertz toe aan de woorden van Wout Bobeldijk.