WELKOM

 

OVER EDEL GROUP


Edel Group, opgericht in 1918, is een moderne tapijtproducent die alles produceert vanaf het garen tot aan het tapijt.

Edel Group heeft circa 120 medewerkers in dienst welke klanten van over de hele wereld bedienen. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten zijn gevestigd in Genemuiden (NL). De productie en veredeling van garen, tuften en backen wordt gedaan voor zowel Edel Group’s eigen tapijtcollectie alsook voor derden waarbij het backen ook voor kunstgras, sisal- en flat weave producten gedaan wordt. Edel Group is ISO 9001 gecertificeerd.

De Edel Group tapijtcollectie bestaat uit hoogwaardige wollen en synthetische tapijten en staat bekend om zijn innovatieve constructies en ontwerpen en wordt over de gehele wereld verkocht.

Innovatie is onderdeel van onze cultuur – zo zijn we gegroeid van handgemaakte biezen- en kokosmatten naar de productie van kamerbreed synthetisch tapijt. Niet alleen onze producten zijn innovatief, we streven ook naar het continue verbeteren van onze productiemethodes. Van het verbeteren van de efficiency tot het ontwikkelen van nieuwe garens. Edel Group. Proud partner in carpet, backing and yarn.

Klik hieronder voor onze introductie video.