TAPIJT


Edel Group maakt onderscheidende tapijten voor het midden/hoog segment. De hoge mate van service en correcte prijs-kwaliteitverhouding zorgt voor tevreden klanten over de gehele wereld. In Nederland is de Edel Group tapijtcollectie verkrijgbaar bij de betere tapijtspecialist en woninginrichter. In Engeland wordt onder het merk Edel Telenzo onze wol collectie verkocht bij (zelfstandige) detaillisten. In overige landen wordt gewerkt met groothandels en distributeurs.

In 2014 introduceerde Edel Group ’s werelds zachtste tapijt: Pamina. Ontwikkeld met een extra fijn Antron® garen en door middel van een speciaal productieproces krijgt Pamina een ongeëvenaarde zachtheid.

Van het ontwerpen en ontwikkelen tot het produceren en testen; alles gebeurt in eigen huis. Onze hoge productiekwaliteit zorgt ervoor dat Edel Group ook veel loonwerk verricht. Van extrusie en veredeling tot tuften en backen; Edel Group heeft alle machines en kennis in huis om ook uw product te produceren. Heeft u interesse in onze (loonwerk)activiteiten? Neem dan contact met ons op.