PRIVACY POLICY


Edel Group vindt het belangrijk dat uw persoonlijke gegevens goed beschermd worden.  

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Het is toegestaan en mogelijk om deze website anoniem te bezoeken. Edel Group kan soms om uw persoonsgegevens vragen, bijvoorbeeld wanneer u het contactformulier invult. Ook op indirecte wijze worden automatisch gegevens aan Edel Group verstrekt, zoals bijvoorbeeld uw IP-adres. Edel Group respecteert de privacy van de gebruikers van deze website en informatie uitsluitend gebruiken voor vooraf beschreven doeleinden en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.

Edel Group maakt gebruik van verschillende veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Verzamelde (persoonlijke) gegevens worden niet verkocht of beschikbaar gesteld aan derde partijen, tenzij de wet dit ons verplicht. Gebruikers kunnen te allen tijde de eigenaar van deze website verzoeken om alle eventueel geregistreerde persoonsgegevens te verwijderen.

COOKIES

Deze website maakt geen gebruik van cookies.

DERDEN

Deze privacy policy is niet van toepassing op websites van derde partijen die door middel van hyperlinks verbonden zijn aan deze website. Edel Group is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de wijze waarop derden omgaan met persoonsgegevens.

TOESTEMMING & WIJZIGINGEN

Dit is een online privacy policy, enkel van toepassing op deze website. Wanneer u deze website bezoekt gaat u akkoord met deze privacy policy. Deze privacy policy kan onaangekondigd gewijzigd worden. Wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd. In geval van vragen kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

EDEL GROUP
Nijverheidstraat 39
8281 JD Genemuiden
Nederland

T +31 (0)38 385 22 11
E [email protected]